Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

14. september 2008

Holdspillere eller ej?

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 15:45

Noget af det mest irriterende, man kan støde på i denne verden, er selvcentrerede, selvpromovorende individer, der overhovedet ikke har øje for det samlede billede, men derimod hele tiden har deres egen fortræffelighed og uundværlighed og kun det i fokus, selv om de naturligvis hævder at have holdets bedste på hjerte.

Den slags skallesmækkende mimoser har et konstant behov for andres bifald og ros, og får de ikke det, er der serveret et sandt helvede af hysteriske anfald for mimosens som regel helt uforstående og – ikke mindst – aldeles sagesløse omgivelser.

Hvis man ikke har klappet i sine små pølsefingre på de helt rigtige tidspunkter, kan man være sikker på, at vedkommende vil gøre en det helvede hedt på alle de måder, h/n kan komme i tanker om, også selv om ens eget arbejdsområde er totalt lukket land for vedkommende.

Arrrghh!!!

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.