Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

25. oktober 2008

Begyndt på hvad, kunne man så spørge

Filed under: Blandet — Tags: — Henny Stewart @ 17:29

At blogge for alvor, f.eks. Ganske vist har jeg i årevis bygget hjemmesider ved hjælp af bloggingsoftware, men det er ikke ensbetydende med, at jeg for alvor har blogget. Hvad det så skal sige at blogge for alvor er jeg måske ikke helt klar over endnu, men det vil forhåbentlig vise sig hen ad vejen.

Jeg har ikke tænkt at følge tidens trend med at offentliggøre intime detaljer. Min selverkendelse er stor nok til, at jeg er klar over, at sådant næppe ville interessere nogen. Selv synes jeg nok, at det kan være lidt rigeligt med de bekendelser, alle og enhver kommer med nu om stunder. Er det ikke ind i mellem som om, vi får lidt mere at vide, end vi egentlig har brug for? Eller er det bare yours truly, der er blevet lidt sart på sine gamle dage?

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment