Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

25. oktober 2008

Første post

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 15:06

Personlig, men ikke privat. Er det muligt? Tjah, det er det vel. Spørgsmålet er så, hvad er min “hook”? Jo, jeg har lidt idé om det. Forbrugerstof på en anden måde? Eller antiforbrugerstof? Frigørende snarere end trendsættende. Store ambitioner, ja, men de er vel værd at have.

Dette var første indlæg i den oprindelige Årgang 54. “Hook’en” holdt jo ikke særlig længe. Det private har senere sneget sig lidt mere ind, end jeg oprindelig havde tænkt mig, men det er jeg nu ikke så ked af.

1 kommentar »

  1. […] til 1. juni 2005. Så gammel er bloggen bare ikke. Den første post her på domænet blev skrevet 25. oktober 2008. Alle tidligere indlæg kommer fra andre blogs, hvoraf nogle stadig eksisterer, – i en […]

    Pingback by Extrablog — 22. maj 2013 @ 20:29

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment