Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

26. oktober 2008

Stavekontrol

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 17:04

Har jeg mon en dansk stavekontrol nu? Det kunne se sådan ud. Der er ikke ret mange ord i den. Ordet stavekontrol var der for eksempel ikke. For uforstående: Det er så smart indrettet med Mozilla Firefox, at man kan få et stavekontrolsplugin for de fleste sprog. Siden er det præcis som i Word, man må selv tilføje en lang række ord.

Ikke at jeg i og for sig har særlig meget brug for stavekontrol, men det er da meget godt at have, når man nu kan få det. Specielt når man skal skrive på engelsk, synes jeg, det er lækkert. Jeg kommer ofte til at sammenskrive ord, der skal særskrives på engelsk, og det hjælper stavekontrollen mig med at checke.

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.