Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

27. oktober 2008

Vi bruger: Google

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 22:01

Jeg havde søgt om at få en Google adsense konto. I dag fik jeg så svar fra Google. Det viser sig, at jeg har en konto fra for mange år tilbage, og det husker Google. Skal man nu synes, at det er lidt uhyggeligt, eller skal man bare mene, at det er fint, at de har orden i sagerne, når man nu ikke selv har?

Nå, men min konto er nu opdateret, og jeg har indsat koden i min “reklameblok” her til højre. Så er den solgt. Jeg kunne måske også få plads til en i venstre side, men jeg kunne selvfølgelig også vælge at “sælge” den reklameplads til anden side. F.eks. kunne jeg give reklameplads væk, til firmaer, som jeg synes, man skal handle med.

Ellers må jeg sige, at min inbox stadig ikke er fyldt op med forslag til sponsorkontrakter. Hvem kan nu forstå det?

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment