Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

1. november 2008

Jeg har problemer med: Emballage

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 13:40

Små ting kan åbenbart være meget fristende for butikstyve. I hvert fald er små ting altid emballeret i nogle store pap- og plasticarrangementer, der kan være uhyggeligt svære at åbne. F.eks. har jeg i dag anskaffet mig en ny elektrisk tandbørste (Braun, på tilbud i Aldi), og det var lige før, der skulle bruges brækjern, blæselampe, knibtang og 4 hænder for at åbne den.

Jeg har gigt i hænderne, og det er virkelig et problem for mig at åbne den slags emballager. Emballagerne er heller ikke særlig miljørigtige, da de er lavet af nærmest uforgængelig plastic. Jeg anerkender selvfølgelig forretningsfolks ret til at beskytte sig mod butikstyveri, men kunne man ikke forestille sig et andet system?

I Aldi har de i forvejen et aflåst glasskab, hvor de opbevarer udstillingseksemplarer af lidt dyrere elektronikting. Når man så køber en af de ting, henter de en ude på lageret. Kunne man ikke forestille sig, at forretningerne generelt indførte samme system med ting, som de var bange for, at kunderne skulle få op under neglene? Altså en “skueret” inde i butikken, og når man så havde betalt, kunne de udlevere varen i en emballage, man ikke havde så stort besvær med. En enkel papkasse, f.eks. eller hvad med en papirpose?

Det vil nok være for personalekrævende, desværre. Der er nok ikke nogen vej uden om, vi må fortsat kæmpe med disse umulige emballager.

Jeg har forresten en idé mere: Når man køber tøj, er det tit udstyret med en alarmdims, som de fjerner ved kassen. Kunne man ikke have det samme med andre små ting?

Hvis ikke man finder en løsning, forudser jeg, at der vil opstå et nyt erhverv, nemlig “emballageåbner”. Så kunne man gå hen til en emballageåbner og betale ham/hende et beløb for at ekstrahere den vare, man allerede har betalt for, fra en helt umulig emballage.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment