Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

2. november 2008

Vi bruger masser af: Elektronik

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 15:03

Og hvor køber vi så det? Ja, ikke hos Merlin, i hvert fald. Det er man jo blevet afskåret fra på det sidste. Det er nu heller ikke fordi, jeg overrendte dem, da jeg havde muligheden. Jeg køber især elektronik af foretagender, hvor der er en god sammenhæng mellem pris og kvalitet. På den måde adskiller elektronikindkøb sig ikke fra andre indkøb. 😉

Og hvor kan det så være? Ja, der er en helt klar tendens til, at det i hvert fald ikke er i en lille computerbutik med god, personlig betjening. Den slags koster nemlig penge og er efterhånden overflødigt. Priserne er altså som regel ikke i orden, og det er ofte ikke det sidste nye, de små lokale bikser har i butikken. På den måde bliver der hastigt færre af den slags bikser, det er jeg helt med på, men der er jeg nok nødt til at sige: Lad falde, hvad ej kan holde sig oprejst.

Jeg har derimod købt elektronik både i A-Z, Aldi og Føtex. Det er da også en slags lokalt indkøb. Aldi fører som bekendt Medion computere. Der siges meget ondt om disse, men ud fra min personlige erfaring er jeg nødt til at sige, at det dårlige rygte intet har på sig. Jeg har købt hele to Medion computere, og de har tjent og tjener mig stadig trofast. Det er nemlig kram, og det til en yderst fornuftig pris!

Jeg køber også elektronik på nettet. Hvis man skal have noget, der lige er kommet frem, er det tit den bedste løsning. Jeg havde f.eks. ikke tålmodighed til at vente på, at de begyndte at føre netbooks i Hjørring. Jeg går som regel på Kelkoo eller Pricerunner for at se, hvor jeg kan få varen billigst. Det kan jeg tit hos PRC-data, men også somme tider hos Wupti. Og nej, jeg er ikke bange for at bestille den slags på nettet. For det første har jeg glimrende erfaringer med de varer, jeg har anskaffet på den måde, for det andet er der næsten større sikkerhed ved internethandel, end der er ved andre former for handel. 14 dages returret, f.eks.

Det kan være, at man gerne vil se en ting, før man køber den. Tjah, men er man villig til at betale flere hundrede kroner for den fornøjelse? Især hvis der er tale om en standardvare, som f.eks. en netbook, et kamera eller en mp3-afspiller, hvor man jo kan læse de helt nøjagtige specifikationer på producenternes og forhandlernes hjemmesider. Man kan også se “unboxing” videoer, f.eks. på YouTube, hvor folk, der før en selv har anskaffet sig produktet, beskriver det i alle detaljer. Og skulle produktet selv trods alle forholdsregler skuffe, ja, så er der altid returretten.

Man kan også google på pågældende produkt, for der er tit indtil flere bloggere, der har anskaffet sig produktet og er mere end villige til at dele deres erfaringer. På den måde kan man også få hjælp til at finde ud af, om det pågældende produkt er noget for én.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment