Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

3. december 2008

…and now for a quick word from our sponsors….

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 15:53

Sponsorer har vi jo netop ikke her på aargang54.dk, men der er reklamer for alle pengene. Faktisk kan man sige, at det er et eksperiment: Hvor mange reklamer kan man klistre på et site, inden man bliver overvældet af kvalme? Nu er der tale om et ganske nyt site, og der er næppe mange, der har fundet det endnu, så jeg regner ikke med, at det vil gøre mig hovedrig i denne måned. Måske heller ikke i næste.

Der kan tænkes flere udgange på historien. Hvis den samlede indtjening over – hvad skal vi sige – et halvårstid? – ikke overstiger de 80 øre, der lige nu står på min konto hos Tradedoubler, så opgiver jeg nok og piller reklamerne af igen. Men hvis det af en eller anden grund skulle vise sig, at min lille forbrugerblog på aargang54.dk er en god indtjeningsmulighed, så vil jeg da ikke afvise, at jeg kunne finde på at sætte reklamer på nogle af mine andre sites.

Af en eller anden grund er jeg dog ikke voldsomt optimistisk med hensyn til muligheden for at tjene penge på den måde. Det strider ligesom lidt mod enhver erfaring, at det skulle være muligt at tjene penge uden at yde noget særligt til gengæld. Men det er da et forsøg værd!

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.