Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

25. december 2008

Bruger ikke selv skidtet!

Filed under: Blandet — Tags: — Henny Stewart @ 23:09

Det har man for at deltage i dansen om guldkalven: På denne min nye blog er nogle af de første annoncer, der kommer frem, annoncer for foretagender, der mod betaling vil sælge én programmer, der kan lave temaer til WordPress. Ha!

Det kan jeg da selv! Og det gør jeg. Det ville aldrig falde mig ind at bruge penge på et sådant program. Hvad skal jeg nu gøre ved det? Gå ind og filtrere disse foretagender fra? Næh, det nytter vel ikke noget. Jeg ved jo ikke, hvilke annoncer, der serveres, når andre kigger på siden.

Jeg skal nok hellere satse på at få noget indhold på siden, så Google ikke skal gå i selvsving over at finde passende annoncer til mig. Med en ny WordPress blog uden andre indlæg, end det, den kommer med, er der jo ikke anden tekst at finde relevante annoncer til.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment