Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

25. december 2008

Hinsides “juleaften”

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 1:50

Så fik vi overstået juleaften. Da huset her jo er nærmest julefri zone, kunne det stort set kun mærkes på tv-programmerne. Gaver var der ikke nogen af, vi giver jo hinanden en stor gave med fire hjul under om nogle dage, og der må da være en grænse.

Julemaden sprang vi også over. Ikke at vi har sultet, det gør vi aldrig, men sådan speciel julemad blev det altså ikke til. Vi fik godt nok flæskesteg for et par dage siden, så det får gøre det ud for julemad. Vi havde fået en julekurv fra mit job, den indeholdt en del juleknas, og det er ligesom fordampet. Men chokolade kan man jo spise på en hvilken som helst årstid.

Kattene fik en lille portion rejer, men det gør de nu et par gange om måneden, uanset årstid. Det er vist ikke specielt godt for dem, men de er helt vilde med det, især Stoffer. Han kan synge rigtigt højt, hvis han tror, der er nogen, der er ved at tø rejer op til ham. Olga var oprindelig ikke så interesseret i rejer, men det er som om, hun tænker: De må da være gode, når Stoffer i den grad går i selvsving over dem! Når de så har spist rejer, lægger de sig til at sove i flere timer, og vi hører ikke en lyd fra dem.

Men ellers har der ikke været noget gave- eller andet juleræs her, og det er vi egentlig meget godt tilfredse med. Vi har det nok sådan, at hvis der er noget, vi vil have, og det ellers er noget vi har råd til, så køber vi det, uanset om det er jul, fødsels- eller andre mærkedage. Vi er da heller ikke allergiske, hverken over at give eller modtage gaver, men det er dette kunstige, opblæste ræs til en mere eller mindre tilfældig dag i december, der virker helt forkert.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment