Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

27. december 2008

Ude med misserne!

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 11:19

Der skal jo gerne være billeder på sådan en blog. Det pæneste, vi har, er uden tvivl kattene. Normalt er Stoffer nok den mest fotogene, men ikke i dag. Han gad simpelt hen ikke, og straks han så kameraet, var han på vej gennem hækken til naboen:

Stoffer

Mod sædvane var Olga langt mere medgørlig. Hun er kommet til at se lidt “matronly” ud på det seneste. Jeg har ikke turdet veje hende. Dyrlægen siger, at en hunkat af racen “almindelig huskat” max. må veje 4 kg. Nå, hvad ved han om det? Olga er usædvanligt fotogen i dag, efter min mening:

Olga

Det var det. Et indlæg med billeder af deltagerne i en tur uden for huset!

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment