Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

28. december 2008

Hele nettet, en side ad gangen …

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 16:30

Hvordan det kan være, at nogle mennesker har nok i én blog og andre skal have en hel jungle af dem, er temaet for dette indlæg. Jeg garanterer på ingen måde for, at indlægget kommer til at indeholde svaret på spørgsmålet. Jeg har det snarere lige som børn, at jeg lærer om det, jeg skriver om, mens jeg skriver.

Altså er det i håbet om at snuble over et svar på spørgsmålet: “Hvad skal du egentlig med alle disse blogs?”, jeg skriver dette indlæg. Spørgsmålet indeholder nok allerede på en vis måde en del af svaret. Jeg tror, det er fordi jeg skriver på mange forskellige måder, alt efter hvilket humør jeg nu er i. Jeg har det ikke så godt med at blande skidt og kanel alt for meget, så når jeg gribes af skrivekløe, finder jeg altså den blog, der nu engang passer bedst til det emne og den skrivestil, det gælder den dag.

Seneste nye skud på stammen er NoNameYet.dk, hvor der hovedsagelig vil blive bragt korte indlæg, der for en dels vedkommende vil være illustrerede. Sitet kører med reklamer.

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.