Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

28. december 2008

Uden for pædagogisk rækkevidde

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 17:09

Jeg var ved at læse nogle gode råd om, hvordan man gør sin blog populær. Det ene råd var, at man skulle bruge lister. Så var der også et råd, der sagde, at man ikke skulle skrive om sine børn eller sin kat, der har jeg allerede forbrudt mig. Et andet råd sagde, at man faktisk skulle skrive om sine børn. Der stod ikke noget om, hvorvidt punkterne på listen skulle være fri for selvmodsigelser.

Et råd sagde: Vær personlig. Et andet: Vær anonym. Hvad skal det være? Det er ikke muligt at være begge dele. Til gengæld mener jeg godt, at man kan være personlig uden at være privat.

Så var der også rådet om altid at skrive på engelsk, eller endnu bedre på kinesisk. Det første kunne jeg nok klare, hvis jeg ville, men det vil jeg ikke her. Det andet kan jeg ikke klare, og jeg kommer heller ikke til det.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment