Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

31. december 2008

Den “ny” dyt

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 14:12

Min bedre halvdel var jo på Djævleøen i forgårs for at hente vores “ny” bil. Bortset fra hjemfarten har vi ikke rigtig været ude i den, for det viste sig at registreringskontorerne alligevel var lukket her mellem jul og nytår, og vi vil helst have formalia i orden, inden vi begiver os på langfart. Det er da heller ikke noget, der er særlig værd at gøre, her i den mørke tid, sådan at tage på langfart.

Men jeg har lige været ude og besigtige dyret og kan meddele, at der er tale om en grøn bil. 😉

Den ser således ud:

Suzuki Wagon R

Suzuki Wagon R

Den er fundet på Bilbasen, købt fra en privat sælger på Sjælland. Det gode ved Bilbasen er, at man som abbonent har en vis sikkerhed for, at folk er dem, de siger de er. Det giver tryghed til både køber og sælger. Det er nu anden gang, vi har købt bil på den måde, og vi vil ikke tøve med at anbefale det. Det er en god måde for os fattigrøve, der helst skal have en bil, der koster under 20.000 kr.

Det eneste “aber dabei”, jeg ser ved denne bil er, at det er en rygerbil. Min mand har aldrig røget, og jeg holdt op for 10 år siden, så ingen af os er interesseret i gammel nico i næseborene. Efter sigende skal det være meget svært at komme af med nicotin- og tjærelugten, men der skal gøres et hæderligt forsøg. Det var nok blandt andet derfor, at bilen havde en god pris. Bare det, at der ikke fortsat ryges i bilen, sammen med god udluftning og grundig støvsugning må vel kunne tage en del, og så må vi se, hvad der yderligere er nødvendigt/muligt at gøre ved problemet. Men det bliver ikke i dag.

Ellers er vi forberedt på aftenen. Postkassen er taget ned, garagen låst, skraldespanden stillet til side, kattene lukket ind, og så må vi se, om vi ikke kommer igennem denne nytårsaften også.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment