Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

1. januar 2009

Nytårskur og taffel

Filed under: Blandet — Tags: — Henny Stewart @ 21:55

Dronningen har gæster i aften. Først skal alle ministrene og topembedsmændene til nytårskur, og derefter skal de til nytårstaffel. Under det sidste får de serveret et glas af den berømte Rosenborgvin, der siges at være verdens ældste rhinskvin. Gud ved, om det er værd at drikke? Det skal være det fineste selskab i hele året. Man bærer sin elefantorden i guldkæde og ikke som normalt i et blåt silkebånd. Man skulle næsten være skiftet ud af sin campinghabit for at skrive dette indlæg.

Samtidig forlyder det, at ministrenes ægtefæller er inviteret til gilde hos statsministerfruen på Marienborg. Tjah, de må jo finde på noget, de stakler, når de ikke bliver inviteret med til det rigtige gilde.

I øvrigt har Extrabladet lavet en undersøgelse blandt ca. 2000 læsere, og der har de fundet ud af, at 59% ikke synes, at kongehuset er pengene værd. Tja, vi kunne måske godt undvære sådan noget som nytårskur og taffel. Især de af os, der aldrig bliver inviteret med.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment