Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

3. januar 2009

Skøre reklamer

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 19:10

Der ses en del TV her i huset. Ind imellem også på de kommercielle kanaler. Nogle af TV-reklamerne er meget underholdende, uden at jeg dog springer ud og køber et produkt, bare fordi reklamen er underholdende. Når sandheden skal frem, hvilket den jo åbenbart skal af og til, så er det nok relativt sjældent, jeg køber noget, der er averteret på TV. Jeg er jo mere til generiske produkter fra lavprissupermarkeder. Der er visse ting, hvor man blot behøver at tænke på, hvad det skal bruges til, før man bliver klar over, at det stort set handler om at få fat i varen på den billigst mulige lovlige måde.

En reklame, jeg har lagt mærke til i den senere tid, er en reklame for et menstruationsbind. Reklamen viser nogle små grønne radiobiler, der fiser rundt … No drugs involved here! Men det er vel bare en variation over de reklamer, der viser, hvor meget af en mystisk grøn eller blå væske, et bind kan absorbere. Så vidt jeg husker, var det ikke relevante farver! Der er også blereklamen med nogle store, blå kugler. Kære forældre, når jeres babyer begynder at p**** den slags, skal I straks gå til lægen!

Det er vel blot reklameindustriens forsøg på at vise nogle produktegenskaber uden at bringe udelikate emner op på folks skærm midt i aftenkaffen, hvilket nok ville virke modsat intentionerne.

Men det kunne være, man skulle lave en liste. Jeg starter altså listen:

  • menstruationsbind med grønne radiobiler

Tag gerne handsken op. Vær den første til at smide en kommentar på denne blog, hvor du tilføjer et eksempel, eller lad være, det er nok en anelse farligt, siden ingen har gjort det før. Du kunne også tage listen videre til din blog og linke tilbage hertil, hvis du vil. Det er et frit land!

1 kommentar »

  1. […] skrev engang noget om en reklame for menstruationsbind, hvor der kørte små, grønne biler rundt. Det er ved at være et stykke tid siden, men sådan […]

    Pingback by Mere statistik | Hverken fyrre, fed eller færdig! — 16. december 2012 @ 21:16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment