Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

4. januar 2009

Dovenskab

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 1:54

En definition på dovenskab lyder: Det er når du sidder op i sengen og ikke gider lægge dig ned. Helt i den situation er jeg nu ikke, men næsten. Jeg er træt, det er allerede i morgen, og jeg burde sådan set gå ind og se dyner. Men nu har jeg siddet og forberedt mig på næste uge det meste af dagen, så det her er mig, der holder fri. Så er jeg også “faldet i musik” på TV2 Charlie.

Først var det en concert med Josh Groban. Jeg har ikke investeret i noget musik med ham, men jeg har hørt ham en del gange i den senere tid, og jeg kan faktisk godt lide ham. Han kan synge, han er musikalsk og den ægte vare. Det er ikke noget kunstigt, manipuleret lyd. Han har efter min mening faktisk en meget god stemme. At jeg så ikke er helt vild med hans repertoire er en anden sag, men man kan som bekendt ikke få alt.

Bagefter kom der minsandten en koncert med Basix fra Læsø. Jeg er helt vild med a’cappella sang, så den concert måtte jeg naturligvis høre. Concercten var lang, og jeg må sige, at til sidst syntes jeg, at det hele lød lidt ens. Men dygtige og umådeligt musikalske, det er de, og det kan ingen tage fra dem. Det er nok snarere mine ører, den er gal med.

Så skulle man tro, at det ville være nok, både musik og TV for en enkelt lørdag aften, men nej! Bagefter kom der et program om Bob Dylan! Han er jo nærmest en af min barndoms helte, så det er jeg i gang med at høre/se i dette øjeblik, alt imens jeg lystigt skriver løs her. Der er jo noget, der hedder laptopcomputere! Men jeg må hellere gå ind og se dyner, inden programmet er slut, for ellers bliver jeg bare hængende til det næste program. Det går jo bare ikke. Fra på mandag hedder det jo tidligt i seng og tidligt op. Lønarbejdet skal passes.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment