Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

4. januar 2009

Eksperiment

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 0:42
Pinhead

Pinhead

Eksperimentet går ud på at teste WordPress’s evner ud i at bruge billeder fra andre websites (bare rolig, dette billede er på et af mine sites) med samt at skalere dem. Foreløbig går det meget godt. Katten på billedet hed Pinhead. Han gik til de evige jagtmarker for godt to år siden, men han var nu en god kat.

Bortset fra det, så gentager jeg nok ikke eksperimentet. Det er misbrug af båndbredde at bruge så stort et billede på en blog. Det er langt bedre at gøre billederne mindre i et maleprogram end at lade browseren skalere, selv om det ikke er en helt skeløjet kvalitet, der kommer ud af det.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment