Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

11. januar 2009

Grå søndag

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 12:39

Deprimerende. Mørkt. Week-enden er næsten gået, og i morgen er det bare tilbage med skulderen under hjulet igen. Så slemt er det selvfølgelig ikke, og hverdagene har da deres egne gode sider. Andetsteds har jeg anbefalet, at vi lukker landet i december, januar og februar. Det synes jeg i og for sig stadig ville være det rimeligste.

Nej, der er vist ikke andet at gøre end at gå ud i det lys, der måtte være tilbage. Få så meget af det ind på nethinden som muligt, inden det er aften igen.

1 kommentar »

  1. Ja, tågerne er ved at sænke sig over landet – igen – meeeeeen det har nu ellers været en ganske “pleasant” dag, der nok ku’ gi’ en og anden forårsfornemmelser; øjnede bl.a. et par vintergækker langs min hundeluftningsrute; så der er håb – det er der vel altid – om ikke andet…

    Comment by Naja Fuglsang-Damgård — 25. januar 2009 @ 13:39

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment