Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

15. januar 2009

Om at få det gjort

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 23:35

Længe har jeg truet med det, og i dag fik jeg det så gjort. Ikke at der er indtruffet sociale begivenheder, der gjorde det nødvendigt at spare – endnu da, i hvert fald – , ej heller manglende tro på fremtiden qua bank- finans- kreditkrisen, recessionen, den kommende depression eller hvad vi nu vælger at kalde det. Nej, her i huset har vi længe snakket om, at vi egentlig sagtens kunne undvære vores fastnettelefon. Dels bruger vi den ikke ret meget, dels er det sådan set et dyrt og forældet produkt.

I dag fik jeg så mig taget sammen til at opsige abonnementet. “Det har du ellers haft meget længe,” sagde damen. Tja, jeg har haft telefon i ca. 30 år, så det har hun da ret i. Men produktet har overlevet sig selv. Vi har mobiltelefoner, pc og internet, og så må det være nok med det. Forhåbentlig kan man så slippe for alle de sk*** forsikrings- og avissælgere, der plejer at ringe og forstyrre i ens private tid. Jeg har været så forsynlig ikke at få mit mobilnummer i nogen offentlige lister, tror jeg nok, så der skulle være en chance. Jeg er ikke særlig nervøs for, at folk med ærligt ærinde ikke skulle kunne finde frem til mig. Dels er det sikkert ikke så mange, det ville dreje sig om, dels kan man finde frem til mig på nettet, hvis det skal være.

Mens jeg således var tilfreds med mig selv, fordi jeg endelig havde overvundet mine fordomme om ikke at have en fastnettelefon, red jeg videre på succesbølgen og opsagde den lokale avis. Man skal ikke nødvendigvis “holde” den lokale sprøjte, lige så lidt som man skal have en fastnettelefon. Jeg kan læse den på jobbet, hvis jeg vil, og ofte har jeg lagt den til genbrug uden at have læst den overhovedet. Dødsfald og den slags må man så prøve at følge med i på anden vis. De penge, abonnementet kostede, kan godt bruges til noget morsommere!

4 Comments »

 1. Jeg har også tit tænkt på at opsige vores fastnettelefon, men jeg er ikke så langt endnu, som du er.
  Til gengæld vil jeg nødig undvære lokalavisen, men den er gratis, hvor vi bor. Der står mange ting om oplevelser i lokalområdet, jeg ikke vil gå glip af 🙂

  Comment by Madame — 16. januar 2009 @ 13:35

 2. Der var en måneds opsigelse på fastnettet, så de lukker ikke før den 15.2. Jeg må altså vente indtil da på at gøre erfaringer med det. Men jeg tror nu nok, det skal gå!

  Comment by admin — 16. januar 2009 @ 13:48

 3. Hvis jeg vil have mulighed for at tale i telefon, så er jeg nødt til at have en fastnet.

  Fordi min lejlighed ligger delvist i kælderniveau har jeg næsten intet signal på mobilen og så skal jeg udenfor for, hvis den ringer – og det er ikke særlig sjovt at skulle tage overtøj på bare for at kunne snakke i telefon!

  Såsnart jeg bor et sted med ordentlig mobildækning, overvejer jeg dog kraftigt at droppe fastnetten, men indtil da kan jeg nu ikke undvære den.

  Comment by Esther — 18. januar 2009 @ 15:52

 4. OK, der er er selvfølgelig noget der. Det havde jeg ikke tænkt på. Jeg er vel bare blevet vant til, at der er dækning på mobilen, uanset hvor man befinder sig.

  Comment by admin — 18. januar 2009 @ 18:40

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment