Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

18. januar 2009

Hot/not – end en gang

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 18:44

Jeg prøver lige det her en gang mere, nu har jeg jo lavet grafik, og den skal da bruges. Det er måske nok en lidt simpel øvelse, dette her, og det er sikkert meget typisk for europæisk tankegang, at man partout skal se kun to sider af alting – i stedet for at se alle de facetter, der måtte være på en helhed. Men her kommer de alligevel, måske med lidt indbygget paradoks, der kan give en antydning af, at der måske er mere end to sider:

hot

  • generositet
  • sparsommelighed
  • fornuft
  • glæde

not

  • nærighed
  • bevidstløst forbrug
  • vanetænkning

Når man ser på disse, kunne man godt tro, at jeg alligevel havde været i gang med nogle nytårsforsætter. Det har jeg ikke, men jeg har givet min økonomi en kritisk gennemgang. Gennemgangen har resulteret i, at jeg har skåret i budgettet på nogle steder, hvor jeg ikke fik noget eller ikke fik nok for pengene. Det er jeg foreløbig meget godt tilfreds med. Det skulle jo gerne resultere i, at der bliver flere penge til de ting, der betyder noget.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment