Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

18. januar 2009

Vi bruger: Tiden

Filed under: Blandet — Tags: — Henny Stewart @ 13:04

Men bruger vi den godt nok? Nu står jeg foran den tredje arbejdsuge i det år, der ikke længere er så nyt, og det føles faktisk, som om vi begyndte i går. En af de ting, jeg har lagt mærke til, efterhånden som jeg er blevet ældre, er, at tiden synes at gå hurtigere og hurtigere. Det er jul og nytår hele tiden!

Denne oplevelse står i skærende modstrid til, hvordan man oplevede tiden, da man var barn. Da kunne der være ulideligt længe til både jul og fødselsdag. Sommeren var uendelig, hvilket ingen kunne have noget imod. Vinteren også, og det var der allerede dengang stærkt delte meninger om.

Men dette fænomen med at tiden synes at styrte afsted, stadig hurtigere og hurtigere, gør jo, at man begynder at indse, at en dag, før end man har tænkt sig, så er festen forbi. Og så er det, at det vil være ærgerligt, hvis man er nødt til at måtte indrømme, at man ikke har brugt tiden godt nok.

2 Comments »

  1. Jeg synes, du har fuldstændig ret, Henny! Det er også noget, som jeg ofte tænker på. Og så gælder det om, at vi alle bruger tiden bedst muligt 🙂

    Comment by Madame — 21. januar 2009 @ 8:54

  2. Samtidig skal man selvfølgelig ikke spilde sin tid med at bekymre sig om, hvorvidt man nu har brugt tiden godt nok. Det er jo noget fremadrettet noget!

    Comment by admin — 21. januar 2009 @ 14:44

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment