Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

20. januar 2009

Selvynk

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 14:26

Her på den dag, der fulgte efter den sureste dag i året, må jeg indrømme, at jeg lider lidt af selvmedlidenhed. Jeg har delt tjeneste hver mandag og torsdag, sådan at jeg arbejder både dag og aften. Når man har været på aftenarbejde mandag, er man sådan set dødtræt og længes efter week-end allerede tirsdag morgen. Nå, men man skal vel være “glad og taknemmelig”, fordi man har et job overhovedet. Eller hvad?

2 Comments »

  1. Ja, det skal man vel i tider som disse; kender (jo) selv lidt til problematikken og prøver – under diverse selv-hjælps forløb i de sene søvnløse nattetimer – at se koppen som halvt fuld og fokusere på, at det (jo) KUN er to dage om ugen, man plages af delt tjeneste, hvilket vil sige, at man hele fem dage om ugen, er en heldig rad…

    Comment by Naja Fuglsang-Damgård — 25. januar 2009 @ 13:47

  2. Det er den modus, der hedder “hver mandag og torsdag” i al evighed amen, man må forsøge at undgå ….

    Comment by admin — 25. januar 2009 @ 16:13

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment