Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

21. januar 2009

Lidt mere farve

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 23:13

Det yderst minimalistiske design, jeg indførte her på sitet lige før jul har jeg egentlig været meget godt tilfreds med. Det var dejligt roligt ovenpå det meget kulørte, blinkende jeg havde før. Men næsten hver dag har jeg eksperimenteret med at tilføje en eller anden form for farve, for det helt minimalistiske er vist ikke rigtig mig alligevel.

Jeg har forsøgt mig med forskellige former for baggrundsgrafik, som jeg kun har beholdt i ganske kort tid. De har enten været for spraglede, for pyssenyssede, for meget efterligninger af noget, jeg havde set andre steder eller også har de bare ikke været så flotte, som jeg i min fantasi havde forestillet mig, så de er bare blevet kasseret.

I dag har jeg så tilføjet en rød bjælke oppe i toppen, hvor jeg har anbragt mit søgefelt og et login-link. Jeg tror, jeg beholder den et stykke tid. Så er det da ikke kun hvid minimalisme.

Alt i alt er disse små justeringer af sitets udtryk nok bare udtryk for overspringshandlinger, mens jeg pønser på nogle indlæg, jeg skal have skrevet, men ikke er helt klar til at skrive endnu. Samtidig må jeg erkende, at en væsentlig grund til, at jeg overhovedet har (mange) websites, er, at jeg interesserer mig for webdesign og kan lide at prøve forskellige ting af i længere tid af gangen, så jeg kan se, hvordan tingene fungerer, og hvordan de kan optimeres.

Det er mest en hobby, men jeg har dog også lidt indtægter fra webdesign fra tid til anden, og på den måde kan jeg forsvare over for mig selv, hvorfor jeg bruger så meget tid på det – tid, som jeg ind i mellem måske nok burde have brugt på noget andet.

2 Comments »

  1. Jeg har lige “fundet” dig – det er da bare rigtig godt, dette her…

    Du skriver godt og har mange gode synspunkter (hvilket jo som regel betyder: Ih hvor er jeg enig med dig :-D)
    Jeg har på fornemmelsen, at jeg vil kigge over til dig rigtig tit.

    Comment by Ellen — 21. januar 2009 @ 23:58

  2. Takker – det er altid dejligt, hvis nogen sætter pris på ens anstrengelser. Jeg ser, at du også blogger, jeg aflægger lige besøg lidt senere!

    Comment by admin — 22. januar 2009 @ 8:45

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment