Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

30. januar 2009

Grimur von Grimwald

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 22:34

Også kaldet WordPress Classic. Jeg var ved at redigere mit eget “lilla” design, og da jeg skulle gemme filen, forsvandt den pludselig. En fejl, der af og til opstår på dette webhotel, nemlig “no more space on device” var indtrådt, og så var jeg nødt til at revertere til dette grimme design. Dette indlæg er mest for at teste, om ovenstående fejl også bevirker, at man ikke kan lave indlæg. Vi får se.

3 timer senere er serverproblemet løst og jeg har – næsten – rekonstrueret mit oprindelig design. Der er dog nogle små “tweaks”, jeg har lavet over de seneste uger, som nok vil tage lige så lang tid at få tilbage. ØV. Man skulle til at tage nogle flere back-ups. Men selvfølgelig er en gammel backup bedre end ingen backup. Lidt bedre. Ikke meget.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment