Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

7. februar 2009

Ubegavet

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 23:19

Er hvad man føler sig, når man har prøvet noget og ikke har fået det til at virke. Det, jeg har prøvet er at lave blogindlæg med min mobiltelefon. Det er selvfølgelig en færdighed, som man nok kan overleve foruden, men det er da alligevel træls, at det ikke vil lykkes. Det lykkedes faktisk godt nok at lave indlægget, men det billede af katten, som jeg sendte med, blev bare til en hel masse kode, og det var jo ikke meningen. Nå, men her er billedet:

Stoffer

Stoffer

Det er så uploadet på helt normal vis. Den anden metode kan så vente til en dag, hvor jeg gider bøvle med sligt.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment