Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

27. februar 2009

Slap i koderne

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 12:10

Selv om det kun er knap en uge siden vinterferien, kunne jeg faktisk godt bruge en uge mere … Jeg gik hen og blev syg her midt i ugen og er egentlig stadig slap i koderne efter den omgang. Nu er det så heldigvis week-end, og om ikke andet kan jeg da få slappet lidt af.

Der var sådan set et par projekter, jeg godt kunne tænke mig at få startet her i week-enden. Det er dels at strikke en halsklud, den vil jeg nok kunne klare på et par timer, men jeg skal have indkøbt de helt rigtige materialer, og det ved jeg ikke rigtig, om jeg orker at få gjort. Jeg går også med en idé til et billede, jeg skal have malet, og jeg har i og for sig alt det nødvendige grej i huset, men jeg ved ikke rigtig – jeg har måske heller ikke helt energi nok til dét.

Desuden har jeg noget forberedelse, som jeg skal have lavet i week-enden. Det gider jeg bare helt sikkert ikke gå i gang med i dag.

Resultatet er altså indtil videre, at jeg sidder her med min PC og laver et blogindlæg. Ren overspringshandling. Men så har jeg da bevist, at jeg ikke er helt død endnu. Siden det nu er klaret, kan det være, at jeg skal følge kattenes eksempel og tage mig en middagslur …

9 Comments »

 1. Haha, åh det er så dejligt med nogle overspringshandlinger ind imellem. Jeg håber, du snart har det godt igen. God lur – og god weekend til dig :o)

  Comment by Madame — 27. februar 2009 @ 12:51

 2. Tak, Madame. God week-end til dig også!

  Comment by admin — 27. februar 2009 @ 17:12

 3. Det lyder godt nok som om, du har svaert ved at tage dig sammen lige nu :o)
  Haaber du snart faar lidt mere energi, men pr@v at nyde det alligevel indtil da.
  Og god forn@jelse med strikket@jet, naar du naar saa langt…

  Comment by Ellen — 27. februar 2009 @ 16:25

 4. Tak Ellen, så du sidder ovre i England og bruger en computer uden æ, ø og å?
  God week-end!

  Comment by admin — 27. februar 2009 @ 17:13

 5. Yes – well guessed – I do :o)
  Go’ weekend til dig ogsaa, og god bedring.

  Comment by Ellen — 27. februar 2009 @ 22:19

 6. Personligt holder jeg nu meget af overspringshandlinger 😉 . Men … der skal jo gerne lidt mere til for at få hverdagen til at hænge sammen. I øvrigt kunne jeg også godt bruge en uges vinterferie mere!

  Håber du får en god weekend – trods forberedelsen, der skal klares 😉 .

  Comment by Bente — 28. februar 2009 @ 9:12

 7. Ja, der skal jo lidt mere til, og det er da egentlig for dårligt i disse moderne tider. Man skulle jo tro, at det selvrensende hus og det selvopfyldende køleskab var opfundet, ikke? Vi skriver trods alt 2009 …

  God week-end til dig også, Bente!

  Comment by admin — 28. februar 2009 @ 10:29

 8. Haha, hvor jeg kender til overspringshandlinger af den art.

  Jeg er stadig ikke kommet i gang med dagens opgaver – men det må jeg hellere snart gøre. Skal konferere med kollega i morgen.

  Fortsat god lørdag 🙂

  Comment by Esther — 28. februar 2009 @ 12:46

 9. Ja, det kan godt være, det er ved at være på tide at tage sig sammen. God lørdag til dig også!

  Comment by admin — 28. februar 2009 @ 13:55

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment