Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

12. marts 2009

Tast-selv

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 23:03

Som så mange andre kunne jeg selvfølgelig godt tænke mig at gå ind på Skat’s hjemmeside og se, hvor slemt det står til. Jeg har også i tidernes morgen erhvervet mig både en tast-selv kode og sågar også en digital signatur. Det er bare så længe siden, at jeg har glemt koden og skiftet computer, siden jeg fik den digitale signatur.

Nu har jeg så sendt bud efter en ny tast-selv kode, for flere dage siden, men den er ikke kommet endnu. Nå, med mit sædvanlige held er det sandsynligvis ikke overskydende skat, men derimod restskat, der venter, så det haster vel ikke mere end det jawer …

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment