Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

14. marts 2009

Et skridt nærmere lædersofaen?

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 10:45

Så kom den, tast-selv koden, den længe ventede. Og jeg fik adgang til min skattemappe. Juhu. Jeg skal have penge tilbage. 761  kr. Ja, ja. Det er da bedre end at skulle af med noget restskat. Men man skulle for pokker da også tro, at det måtte være en relativt simpel sag at udregne skatten, når man er på en fast, almindelig kendt løn???

Det med lædersofaen kunne snildt lade sig gøre, hvis min hu virkelig stod i den retning. Forleden så jeg en Chesterfield-efterligning i AVV’s genbrugsforretning til 185 kr. Det kan selv Ikea ikke konkurrere med. Men jeg undlod nu at købe sofaneseren. Har lige som et helt hus fyldt med gamle møbler, og ville egentlig hellere have nogle nye, hvis det skulle være …

2 Comments »

  1. Skatte udregning kan være en sjov og ikke mindst besværligt ting 🙂

    Comment by Bjørn — 27. maj 2009 @ 14:50

  2. Ja, det med det besværlige har du fuldstændig ret i. Det sjove har jeg så mindre indsigt i. 🙂

    Comment by admin — 27. maj 2009 @ 19:16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment