Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

2. april 2009

Ude og rode i haven

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 13:44

Ikke mig selv, altså, men “Midderne”. Olga kunne godt lige posere for et enkelt foto, men Stoffer havde som sædvanlig vanvittigt travlt med at snuse til noget farligt interessant noget. Jeg har været ved at konstruere nogle “billedrammer” i PaintShop Pro, fordi jeg havde set nogle på nettet, som jeg godt kunne lide, bl.a. hos Moccapigen. Jeg er ikke helt tilfreds med resultatet, men det var sådan, det kunne blive i dag.

Altsammen, både fotografering og indramning, overspringshandlinger. Jeg burde egentlig gå ind og tage en lur, så jeg ikke dratter af stolen i aften, når jeg skal undervise. Men det er lidt svært at tage sig sammen til at være fornuftig i det her vejr.

10 Comments »

 1. Rammerne er da ok – jeg kan godt lide den lidt anderledes skygge.
  Ja, det er flot forårsvejr om dagen, men hvor er det dog s….koldt om natten og om morgenen.
  Hvad underviser du i?

  Comment by Ellen — 3. april 2009 @ 6:56

 2. Ja, det er godt nok stadig bidende koldt om morgenen, men bare det, at man kan mærke, det går den rigtige vej …

  Jeg underviser i dansk som andetsprog på et sprogcenter.

  Comment by admin — 3. april 2009 @ 7:16

 3. Sikke nogle skønne billeder af dine katte, Henny! I dag er der lovet op til 18 grader, hørte jeg i radioavisen i morges. Og det er der ingen grund til at klage over ;O)

  Comment by Madame — 3. april 2009 @ 7:59

 4. Tak, Madame! Vi er jo heldigvis nogen, der ikke er bange for at poste billeder af kattene. Det med de 18 grader bliver vist ikke til noget i dag. Der er nemlig gråvejr her, men i morgen er der atter en dag!

  Comment by admin — 3. april 2009 @ 12:20

 5. Ha ha … håber du holdt dig på stolen i aftes :o) .

  Foråret har bestemt også sin virkning på vores katte, for der er mange farligt interessante ting derude – og så må man jo skære ned på soveriet ;o) .

  Ha’ en dejlig solskinsfredag!

  Comment by Bente — 3. april 2009 @ 8:09

 6. Nej, jeg holdt den lige akkurat gående i aftes. Men nogle gange trækker det altså tænder ud, der lige før klokken 8. Heldigvis er kursisterne også trætte, de har jo også været på arbejde hele dagen.

  Comment by admin — 3. april 2009 @ 12:22

 7. Det er nogle dejlige katte, du har 🙂

  Det er lykkedes rigtig godt med rammerne. Jeg skal også prøve at lege med det en dag, inden jeg glemmer alt det, jeg har lært på et kursus.

  Comment by Lone — 4. april 2009 @ 17:32

 8. Takker på missernes vegne! 😉

  Jeg leger ikke ret meget med billedredigering mere, men en gang i mellem er det da meget sjovt at se, om man kan få det til at virke.

  Comment by admin — 4. april 2009 @ 17:55

 9. Sikken nogle dejlige misser! Jeg synes det er lidt morsomt: er der overhovedet nogen bloggere som IKKE har katte? Jeg kan i hvert fald kun nævne et par stykker. 😀

  Comment by Jens Drejer — 10. april 2009 @ 23:04

 10. Jeg synes også, det lader til at de fleste bloggere enten har katte eller også er kede af, at de ikke har. Det bekræfter bare min teori om, at alle de bedste mennesker holder af katte!

  Comment by admin — 11. april 2009 @ 8:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment