Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

8. april 2009

Lokalpatriotisk reklame

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 20:26

I går var flere af holdene fra Sprogskolen på ekskursion. Turen gik til Vendsyssels KunstmuseumP. Nørkjærs Plads i Hjørring. Stedet er nok et besøg værd. Frem til 13. april er museet ramme om en vandreudstilling af Lars Jonssons værker. Nu kan man jo mene om naturstudier, hvad man vil, men mandens evne til at iagttage og gengive i minutiøs detalje, hvad han har set, kan man ikke bestride. Ingen tvivl om, at hans billeder var et stort hit hos vores kursister.

Vi havde lavet en aftale om rundvisning i Lars Jonsson-udstillingen samt i museets permanente udstilling af Poul Anker Bechs billeder, men museet har p.t. også en meget omfattende udstilling af Niels Helledies værker, som man kunne se undervejs.

2 Comments »

  1. Sikke en god idé at lave med ekskursion Sprogskolen! Man lærer vel lige så meget dansk ved at gå og tale sammen – dansk efter naturmetoden. Det er meget smukke billeder, du viser!

    Comment by Madame — 9. april 2009 @ 6:48

  2. Ja, og så skal man selvfølgelig forberede sådan en ekskursion og også efterbehandle den. Det væsentlige er, at man har en fælles oplevelse, som man kan hænge noget sprog på.

    Comment by admin — 9. april 2009 @ 7:00

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment