Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

27. april 2009

Gode råd er dyre

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 11:33

Men de kan ikke veksles til kontanter. Dette er essensen af, hvad nogle socialrådgivere siger om den nye lov, der forpligter boligselskaberne til at melde ud til kommunen, hvis nogle af deres lejere er i fare for at blive sat på gaden. Det er svært for mig at forstå, hvordan den situation overhovedet kan opstå i dagens Danmark, specielt når det gælder børnefamilier.

Samtidig måtte jeg tage mig i at være lidt smålig, for jeg kunne se, at flere af de kvinder, udsætningsforretningerne gik ud over, godt havde råd til at ryge cigaretter. Men noget skal man vel have til at dulme nerverne med, mens man venter på fogeden.

2 Comments »

  1. Ja, cigaretter er der af en eller anden grund altid råd til. Det havde jeg også indtil for godt to år siden. I dag kan jeg overhovedet ikke forstå, at jeg havde råd til at ryge… på trods af, at jeg nok er en smule bedre stillet end de stakler, der ryger ud af hjemmet. Pun intended.
    Jeg kan både forstå det og ikke forstå det. Det er svært at kvitte de osepinde, men hvis jeg skulle vælge mellem smøger og mit hjem, tror jeg nu godt nok, jeg ville vælge at have et sted at bo, men det er sikkert nemmere sagt end gjort.

    Comment by Ellen — 28. april 2009 @ 21:29

  2. Jeg var selv storryger i godt 30 år, men jeg holdt op i 1998. Da var der en god grund til at gøre det for mit vedkommende. Jeg tror også, at jeg ville have ment, at det var en god grund, hvis jeg med samt afkom ville blive sat ud af huset. Nu er der selvfølgelig ingen, der siger, at det ville have været nok til at de mennesker, det her drejer sig om, kunne blive boende, men hvis man ryger bare en halv pakke om dagen, er det dog et stort beløb, der er tale om.

    Comment by admin — 29. april 2009 @ 5:18

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment