Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

2. maj 2009

Berlusconi, Saddam og Karlsson på taget

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 10:05

Hvad har disse tre herrer så til fælles? Berlusconi mener jo, at han kan sammenlignes med Jesus og Napoleon i popularitet. Saddam fik flere gange over 99% af stemmerne i de “demokratiske” valg, han lod afholde. Karlsson på taget er et produkt af en lille drengs livlige fantasi, og derfor er han helt uskyldig i alle fejl, kan flyve, måske gå på vandet og har i øvrigt verdens bedste samling af hanebilleder…

Den konservative Bendt Bendtsen rumler nu med, at Tyrkiet ikke skal være fuldgyldigt medlem af EU. Det kan man mene om, hvad man vil, men jeg vil også sætte spørgsmålstegn ved, om unionen nu kan klare at omfatte flere knapt-så-demokratiske regimer, med mindre vi da vil smide italienerne ud først. Men Italien var da i det mindste en del af Europa, sidst jeg kiggede, og det samme kan man ikke sige om Tyrkiet, hvis den slags ellers skal tillægges nogen betydning. Jeg mener, foreningen hedder da EU – den Europæiske Union -, ikke EAU, – den Europæisk/Asiatiske Union.

2 Comments »

  1. Dem hyggede jeg mig også over – altså hans egne sammenligninger 🙂

    Og Tyrkiet: Jeg savner også en klar udmelding, men det er jo ikke ligefrem en politikerforce, uanset om man hører til i højre eller venstre side af salen.
    Men her er en helt klar melding fra mig: De skal IKKE ind. Af lige præcis de grunde, du nævner.

    Comment by Ellen — 4. maj 2009 @ 22:08

  2. Det er lidt interessant med den udvikling. DF har krævet (med vanlig populistisk sans for timing), at regeringspartierne skal melde klart ud. Klarheden kniber det med, men flere og flere individuelle medlemmer af både V og K mener ikke, at Tyrkiet skal være med. Spændende at se, hvor det ender.

    Comment by admin — 5. maj 2009 @ 6:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment