Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

3. maj 2009

Oppe på beatet!

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 19:20

Ingen skal komme og påstå, at NoNameYet ikke har fingeren på pulsen! Se nu bare det forrige indlæg, om Berlusconi og hans popularitet. Knap har man trykket på “udgiv”, før nyhederne kan meddele, at Berlusconi måske er knapt så populær, i hvert fald hos sin egen kone, som nu vil skilles fra ham, helt uagtet, at han i egne øjne er så populær som Jesus og Napoleon. Hvem siger forresten, at Napoleon var populær? Jeg tror ærligt talt, at han har været “high maintenance”.

Er det bare mig, eller forholder det sig rent faktisk sådan, at man før i tiden kun kunne læse “nyheder” som den med Berlusconis kone i de blade, man kan læse hos frisøren? Nu kan man altså se og høre den slags på en landsdækkende, skatteyderbetalt kanal. Det må være noget med, at de har fyret de ordentlige journalister og derfor må nøjes med de “gratis” nyheder, der tikker ind fra diverse bureauer. Begå endelig ikke den fejl at tro, nogen her på NoNameYet skulle være interesseret i Berlusconis privatliv. Han har kun interesse som det uhyggelige fænomen han er: Direkte åndelig efterkommer af Mussolini. Det er såmænd mere end nok.

2 Comments »

 1. Ordentlige journalister? Findes de?? Hvor???
  Måske på National Geographic. Eller The Economist. Vi har dem i hvert fald ikke i Danmark.
  Faktisk synes jeg helt seriøst, du skulle sætte journalister på NOT-listen.
  Du ved, sådan nogle, der siger: “Influenza-A; også tidligere kendt som Svineinfluenza”. Det kan de sige i tre dage – samtidig med, at de enormt modstræbende må erkende, at den ikke er så farlig, som man (læs: de) først troede (læs: håbede).
  Og Berlusconi: Enig 🙂

  Comment by Ellen — 4. maj 2009 @ 22:15

 2. Man lever jo i håbet, og derfor ryger journalisterne ikke på not-listen. Håbet er, at de stadig kan udgøre den fjerde statsmagt, som vi til tider har så hårdt brug for.

  Comment by admin — 5. maj 2009 @ 6:39

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment