Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

5. maj 2009

Halleluja!

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 20:39

Kinesiske videnskabsmænd har fundet frem til en p-sprøjte til – tadah! – mænd! Sprøjten er en høj dosis testosteron, og i en forsøgsperiode på to år er der kun 1 ud af 100 forsøgspersoner, der har gjort en kvinde gravid. Dette gør sprøjten mere effektiv end p-pillen til kvinder.

Ydermere har p-sprøjten ingen bivirkninger, og mændene bliver fertile igen 4-6 måneder efter, at behandlingen er ophørt. Når man tænker på, hvor mange kvinder, der er døde af at tage p-piller, for ikke at tale om alle de kvinder, der blev så påvirkede af den ekstra hormondosis, at de tog mange kilo på og glemte alt om, hvorfor det egentlig var nødvendigt for dem at tage de sk*** piller, så lyder det virkelig som om, det er en god opfindelse.

Nu må vi se, om den kommer til vores del af verden og om mændene i givet fald tager den til sig.

3 Comments »

 1. Hold da op… en overdosis af deres eget kønshormon, og de er stort set sterile! Interessant…

  Men når vi får hænderne ned igen, bør vi nok ikke glemme, at sølle to år efter p-pillens debut var der bestemt endnu ikke nogen, der havde fået kortlagt alle de bivirkninger, der senere dukkede op. P-pillen har trods alt gavnet rigtig mange, og hvis testoteronmændene får det skridt om nogle år, bliver det vel kun et styrkespørgsmål, hvem der taber i kampen om hvem der har ansvaret for børnebegrænsning.

  Comment by Ellen — 8. maj 2009 @ 22:32

 2. Du har sikkert ret i, at det sidste ord ikke er sagt om bivirkningerne. Kina er jo heller ikke kendt for sin frie presse eller åbenhed, så det er langt fra sikkert, at vi har hørt alt, hvad de ved. Jeg har hørt indtil flere mænd græde snot over, at de var blevet “snydt” af et eller andet fruentimmer, og at de nu hang på noget de næste 18 år. Jeg vejrede lige morgenluft her med denne opdagelse. Men det er da langt fra sikkert, at det er så godt, som det lyder.

  Comment by admin — 9. maj 2009 @ 9:04

 3. Den vinkel havde jeg slet ikke tænkt på – altså at de fratager sig selv risikoen for ufrivilligt at blive fædre 🙂
  Alene det burde kunne få mænd til at beskytte sig selv lidt mere, kan jeg godt se.

  Comment by Ellen — 9. maj 2009 @ 10:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment