Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

7. maj 2009

Enerverende!

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 13:38

Ca. hver tredje uge har jeg en voldsom diskussion med en person, der p.t. har lidt dårligt greb om virkeligheden, for nu at sige det pænt. Jeg ser vedkommende næsten dagligt, og hvad det egentlig handler om med den 3-ugers cyklus, har jeg indtil videre ikke kunnet gennemskue. Jeg kan selvfølgelig ikke afsløre nogle detaljer af, hvad det egentlig drejer sig om.

I dag var det så åbenbart 3 uger siden sidst. Nogle gange er det hurtigere overstået end andre gange, men i dag trak det tænder ud! Jeg er nærmest helt udmattet. Heldigvis er dagen i morgen en fridag, så man kan holde lidt lang week-end og komme lidt væk fra jobbet. Det trænger jeg godt nok til. Men jeg har ikke fri endnu. Der er lige aftenundervisningen også, så der bliver ikke varme hveder her i huset.

Med en lang week-end kan jeg måske få slappet lidt af, ligesom ham her, så jeg kan få mit “cool” tilbage. Der bliver nemlig brug for det igen. Om 3 uger …

4 Comments »

 1. Øv, det lyder da ikke særligt rart med tilbagevendende konfrontationer (bliver helt nysgerrig af de sparsomme oplysninger :o) ). Godt du snart har nogle puste ud-dage!

  Comment by Bente — 7. maj 2009 @ 19:57

 2. Nej, det er ikke særlig rart. Men det er en del af jobbet. Det handler om nogle mennesker, der er i gang med at udforske systemet her til lands, og i den proces skal de naturligvis have deres forventninger justeret. Det er så hårdere for nogle end for andre, og for nogle få sker der det, at de mister grebet om virkeligheden, hvilket ikke er rart for nogen af os, men trods alt nok værst for dem, der lider af det.

  Comment by admin — 7. maj 2009 @ 20:07

 3. Min nysgerrighed blev også vakt en anelse, men dit svar til Bente gav dog noget af en forklaring.
  Jeg ved såmænd ikke, hvem det er værst for – du kan formentlig ikke tillade dig at svare eller imødekkomme, som du måske ville have gjort i andre situationer?
  Jeg har været ude i den samme problematik – tror jeg nok – og det var bestemt ikke nemt.

  Comment by Ellen — 7. maj 2009 @ 20:28

 4. Jeg er jo nødt til at lægge sordin på i en vis grad, men samtidig går jeg ikke ind for at hjælpe folk med selvbedrag. På den måde kan jeg sikkert godt være hård at møde for visse mennesker.

  Comment by admin — 7. maj 2009 @ 21:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment