Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

13. maj 2009

Flere øvelser, lidt om “konceptet”

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 14:17

Øvelser i at tage gode billeder med det nye apparat, altså. Jeg tror nok, jeg bør holde mig til autofocus, for når jeg prøver det manuelle do., bliver resultaterne så underligt uldne. ;-( Nå, men hvor om alting er, så synes jeg at æbleblomsterne er lidt skarpere nu end på de første skud. Vores syrener er stadig ikke rigtig sprunget ud, vi er jo højt mod nord. Kattene springer rundt og hjælper til, når man er derude. Det er som om de udvikler en helt anden karakter, når de kan være udenfor i længere tid. Der går f.eks. megen tid med at ligge på lur og fare rundt efter hinanden. Jeg synes, jeg kan se en del sabeltigeradfærd i dem somme tider.

Når jeg nu ser på mit forrige indlæg og nogle af de reaktioner, jeg har fået her og hisset, må jeg sige, at jeg godt kan se, at det indlæg er noget anderledes end mange af de andre, jeg laver. Nu er det altså sådan, at jeg får en politisk tanke af og til og også gerne vil give udtryk for den. Man behøver hverken være enig med mig eller billige mine synspunkter, men faktum er altså, at jeg har dem. Jeg er meget til både æbleblomster og kattebilleder, og det er ikke sådan, at jeg forsøger at få politiske synspunkter til at glide ned ved hjælp af førstnævnte. Så udspekuleret er jeg såmænd slet ikke. Det skulle lige nævnes, synes jeg.

8 Comments »

 1. Kære Henny, jeg synes det er fint, at vi kan blande indlæg af forskellig art – også politiske. Det er jo en del af vores liv. Jeg kan nu også godt lide dine æbleblomster og dine sabelkatte 😉

  Comment by Madame — 13. maj 2009 @ 18:24

 2. Det synes jeg så ved nærmere eftertanke også. Man blogger om det, der optager en på et givet tidspunkt. Og ja, jeg er selv ret begejstret for både æbleblomsterne og sabeltigrene!

  Comment by admin — 13. maj 2009 @ 18:28

 3. Kære Henny, din side er ‘væltet, når jeg ser den her i Explorer. Der er et kæmpe hul før billedet på dit nyeste indlæg – hjemme var den fin, men der ser jeg via Firefox …

  Comment by Madame — 14. maj 2009 @ 8:06

 4. Ja, jeg ved godt, at jeg bruger nogle ting, som Explorer 6 ikke viser korrekt. Når jeg designer for andre, plejer jeg at lave noget snyd, så det også ser nogenlunde korrekt ud i ældre versioner af Explorer. Det har jeg ikke fået gjort her, men kommer tid, kommer råd! Tak for tilbagemeldingen.

  Comment by admin — 14. maj 2009 @ 12:45

 5. Jeg synes det er nogle flotte billeder. Hvordan laver man sådan en fotocollage? Bruger du et særligt program til det?

  Comment by Jens Drejer — 14. maj 2009 @ 16:48

 6. Denne fotocollage har jeg lavet med Picasa, et gratis program fra Google. Det er meget nemt at bruge. Prøv det!

  Comment by admin — 14. maj 2009 @ 19:25

 7. Tak – det vil jeg prøve. For et par måneder siden købte jeg mit første kamera og jeg kan godt se, at jeg vist bliver nødt til at få styr på mine billeder. Jeg vil prøve Picasa!

  Comment by Jens Drejer — 15. maj 2009 @ 13:58

 8. Det kommer da i hvertfald til den rigtige pris. 🙂

  Comment by admin — 15. maj 2009 @ 18:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment