Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

20. maj 2009

Elektronisk decoupage

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 16:38

Decoupage har jeg aldrig dyrket, men som man nok vil have regnet ud, forholder det sig sådan, at min have er betydeligt pænere i visse detaljer, end den er i sin helhed. Derfor har jeg jo gjort det noget i collager af mere eller mindre macrofotografier. Og så var det jeg tænkte, at man jo også kunne prøve at lave en elektronisk decoupage i sit maleprogram:

På den måde kan man klippe de ting sammen, der ser godt ud og holde de andre for sig selv! Det er især det lilla, der er fremherskende p.t., og det passer mig vældig godt, da lilla netop er en af mine yndlingsfarver. På blomster ser den i hvert fald godt ud, synes jeg.

6 Comments »

 1. Hvor er din collage smuk, Henny 🙂
  Det er rigtigt, at ikke alt i haven fremtræder helt så smukt i sin helhed. Din collage er en flot måde at fremhæve detaljerne på.

  Comment by Lone — 21. maj 2009 @ 6:35

 2. Tak! Det er lidt sjovt at lege med sit grafikprogram en gang i mellem, og jeg syntes, det var lidt oplagt denne gang. God ferie til dig også!

  Comment by admin — 21. maj 2009 @ 8:18

 3. Det er utroligt smukt, Henny! Jeg holder også meget af lilla og bruger samme trick som dig – går tæt på alt det smukke, og forbigår det knapt så pæne, når jeg tager billeder til bloggen 🙂

  Comment by Madame — 21. maj 2009 @ 18:21

 4. Tak. Jeg tror, vi bliver tilgivet for at redigere virkeligheden lidt på den måde.

  Comment by admin — 21. maj 2009 @ 18:28

 5. He he … jeg kan også godt li’ lilla – på blomster! På tøj fx dur det ikke, hvis du spørger mig :o).

  Det er en smuk collage – og hvem siger, at vi ikke må gemme ukrudt osv. lidt af vejen på bloggen?! Jeg gør det da også 😉 .

  Comment by Bente — 21. maj 2009 @ 19:53

 6. Jeg kan nu også godt lide lilla på tøj. Ikke alle nuancer af lilla, og ikke alle slags tøj, men i nogle tilfælde.

  Næh, jeg synes da også, at det er OK at redigere lidt. Der er jo visse ting, det ikke er nødvendigt at sprede ud for alle vinde. Ukrudt, f.eks.

  Comment by admin — 21. maj 2009 @ 20:10

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment