Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

23. maj 2009

Indkøbstur med afstikker

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 14:43

Vejret er så godt og himlen så høj, så vi lige tog en afstikker ud til Løkken for at se, hvorledes tingene står til der. De står godt til, tror jeg. Husene ser meget mere velholdte og fine ud, end jeg husker dem fra min barndom. Mange af dem står stadig tomme, det er ikke højsæson endnu. Løkken har et lidt “blakket” ry. Det skulle være stedet, hvor pøblen forsamles i ferien i modsætning til Lønstrup, Blokhus og Svinkløv, der er mere for “de fine”. Faktisk er Løkken en hyggelig lille badeby, og stranden der er der i hvert fald ikke noget i vejen med.

Der er begyndt at komme folk på gaden, men vi stod ikke ud af bilen før vi kom til stranden. Det der med at gå rundt med solbriller på og kigge på de folk, der er kommet for at blive kigget på, er ikke lige os.

Enten er der ikke havvejr i dag, eller også holder fiskerne faktisk også week-end. Der var, som man kan se, adskillige både trukket op på stranden. Der blæste en frisk vind, dog ikke så meget så det generede. Der var nogle drageflyvere oppe over klinten. Det er bestemt ikke noget for mig, men der er da sikkert en god udsigt deroppe fra.

Der var også nogle børn, der fløj med almindelige drager. Det kunne jeg meget bedre tænke mig. Vejret er også ideelt til den sport. Vi så ikke mange badende. Det er nok stadig lige koldt nok. Jeg skulle i hvert fald ikke nyde noget.

Der ligger flere fine, gamle sommerhuse i yderste klitrække. Sådan et gad jeg nok have, når engang vi vinder i Lotto. Og det gør vi på et tidspunkt. Det er helt sikkert!

16 Comments »

 1. Det er da muligt – men jeg vinder altså millionerne først! *G*

  Comment by Esther — 23. maj 2009 @ 20:20

 2. Fint. Så siger du lige til, når du har vundet, så kan jeg begynde at forberede mig på min nye status som millionær. 😉

  Comment by admin — 23. maj 2009 @ 20:24

 3. Sikke nogle dejlige billeder, Henny! Og med sol og blå himmel viser stranden sig fra sin bedste side. Svinkløv Badehotel har jeg kun læst om, men det er vist et farligt fint sted. Jeg har ikke været på de kanter, siden jeg var 9 år og på sommeferie rundt i hele Jylland – men den ferie står stadig lysende klart for mit indre blik 🙂

  God søndag til dig!

  Comment by Madame — 24. maj 2009 @ 7:48

 4. Madame, Svinkløv Badehotel er stadig et meget fornemt sted, hvor folk betaler det hvide ud af øjnene for at opleve forgangne tiders charme, som f.eks. at der ikke er bad til hvert værelse osv. Nej, det er vist nok et meget dejligt sted, men ikke i min division, desværre.
  Svinkløv Badehotel

  Comment by admin — 24. maj 2009 @ 8:54

 5. smukke billeder uanset. Sjovt som forfald tager sig kønt ud i solskin 😉

  Comment by Anna — 24. maj 2009 @ 11:17

 6. Tak, tror jeg nok. Sjovt nok så ser jeg ikke noget forfald, men det er nok mig, der skal have nye briller. Når husene i Løkken ser bedre ud nu, end de gjorde for nogle år siden, så er det altså fordi der er blevet brugt en hel del penge på dem.

  Comment by admin — 24. maj 2009 @ 11:49

 7. Tak for at du tager dine læsere med på tur til Løkken! Skønne billeder – kan godt forstå, du har forelsket dig i første klitrække-huset :o).

  Og nej, mig får du heller ikke op i en paraglider – udsigt eller ej!

  Ha’ en dejlig søndag.

  Comment by Bente — 24. maj 2009 @ 12:07

 8. Velbekomme! Nej paraglidere og ultralights er sikkert udmærkede i princippet, men i virkelighedens verden skal jeg ikke nyde noget. Jeg har så meget højdeskræk, at jeg har problemer med udvendige trapper, hvor man kan se gennem trinenes netværk.

  God søndag til dig også!

  Comment by admin — 24. maj 2009 @ 12:11

 9. Jeg tror, vi skal lave en klub for potentielle Lotto-millionærer. Jeg vinder nemlig også engang, vil jeg lige sige. Mindst 12 millioner, har jeg besluttet. Så kan vi nemlig leve stort og godt i mange år og holde op med at arbejde NU.
  Tak for turen i det nordjyske. Vi holdt ferie ved Thorup Strand i 2006 og 2007, og sidste gang skulle vi lige se Svinkløv Badehotel.
  Jeg vil nu også hellere have mit eget hus i den yderste klitrække.

  Comment by Ellen — 24. maj 2009 @ 21:16

 10. Ja, sådan et sted mellem 12 og 25 millioner ville være lige tilpas. Mere ville bare lede til misundelse og mindre kan næsten ikke gøre det!

  Comment by admin — 25. maj 2009 @ 6:30

 11. Haha – selvfølgelig vinder du i Lotto. 😆

  For et par uger siden var jeg på Hornbæk strand og dengang var der også allerede nogen ude at bade. Puha – jeg skal bestemt heller ikke nyde noget foreløbig.

  Jeg har været til kaffe på Svinkløv badehotel. Jeg kan ikke forstå, hvorfor det har ry for at være et fint sted. Hvis jeg havde råd, ville jeg gerne holde ferie der. Jeg er nemlig meget tiltrukket af den fred og ro der er på hotellet. Når man bor mit i storbyens evige larm og spektakel, så trænger man virkelig til stilhed nogen gange. Bare nogle få dage. 😀

  Comment by Jens Drejer — 25. maj 2009 @ 14:12

 12. Mht. Svinkløv badehotel, så kan det da godt være, at det ikke er dyrere end andre hoteller – men det har det ry fra gammel tid. Det kan også godt være, at jeg til en vis grad ligger under for de forestillinger, som fastboende bønder har haft om sommergæsternes enorme rigdom og ødselhed. Hotellet er jo fra før, det blev almindelige mennesker forundt at tage på sommerferie.

  Ro og fred i en periode kan vi nok alle trænge til fra tid til anden, og det må der i hvert fald være på Svinkløv Badehotel.

  Comment by admin — 25. maj 2009 @ 14:17

 13. Sådan en dejlig vesterhavsvilla bliver bestemt jeres en dag, Henny :o)
  Dejlige billeder fra Løkken, som jeg kun har set fra stranden i bil. Man kunne køre på stranden helt fra Skagen til… – jeg husker ikke hvor. Men det var mange kilometre. Det var en smuk tur, selvom jeg syntes, at det er synd at bruge stranden som “motorvej”.

  Comment by Lone — 26. maj 2009 @ 11:03

 14. Jamen jeg regner skam også med, at jeg får sådan en villa.

  Jeg ved ikke rigtig, hvor langt man kan køre på stranden fra Skagen. Det er noget, der ændrer sig fra år til år. Jeg synes egentlig også, det er lidt ærgerligt med de mange biler på stranden, i hvert fald hvis de kører ræs. 😉

  Comment by admin — 26. maj 2009 @ 14:11

 15. Jeg tror faktisk hellere, at jeg vil være et af de mere usnobbede steder 😉 Det har da mere charme end at se københavnerne lufte deres sidste nye solbriller!

  Min mor og hendes ven tilbringer hvert år en uge på Svinkløv – og det skulle vist være meget roligt! Det er i hvert fald ikke der de unge og smarte gider at være… men det er selvfølgelig lidt dyrt; selvom det er god mad!

  Så hellere sin egen klithytte helt uforstyrret… men så skal man vist starte med at spille!

  Comment by Nille — 26. maj 2009 @ 18:08

 16. Jeg er heller ikke meget for snobberi, fred og ro kan jeg derimod godt lide!

  I Løkken kørte de med noget “ungdomscamping” i en årrække. Det lod vist ikke de bulgarske feriesteder meget efter i retning af støjende fester, pubcrawls og unge mennesker, der kastede op i smøgerne. Det skadede Løkkens ry som familieferieby meget, men jeg tror, de har fået rettet op på det igen.

  Comment by admin — 26. maj 2009 @ 18:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment