Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

27. maj 2009

Det går lidt for stærkt

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 20:54

Selvom jeg godt vidste, at denne uge ville jeg have ekstra fart på, så synes jeg faktisk, at det er ved at være nok nu. Skal ikke gå i detaljer, men der er visse kropslige symptomer, der viser sig, når stressen begynder at nærme sig min dør. Jeg skal vist hellere ind og se dyner end at sidde her og blogge, skal jeg. Hvis man så bare kan sove.

2 Comments »

 1. Altså – ikke også dig!
  Der er ved at være en tand for mange, der har stressproblemer for øjeblikket.
  Nu må du lige love mig at stoppe op og trække vejret roligt, ikke?
  Du virker nu ellers så rolig og sindig, men jeg kender dig selvfølgelig også kun gennem det skrevne ord…

  Comment by Ellen — 29. maj 2009 @ 9:42

 2. Sindig? Tjah. Jeg er nok et af de “æsler”, der godt kan trække sit eget normale læs til de fleste tider, men når der ryger ekstraopgaver oveni, så bliver det hurtigt for meget for mig.

  Comment by admin — 29. maj 2009 @ 10:45

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment