Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

29. maj 2009

Havevandring

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 21:00

Sjovt nok, så er de der stadig, alle blomsterne ude i haven, selv om jeg ikke har kigget på dem hele ugen. Jeg har vel ikke haft tid, eller været for optaget af alle mulige andre ting. Så er det man glemmer at være opmærksom og tage mod de “gaver”, der står lige uden for hoveddøren.

7 Comments »

 1. Det er så smukt at se dine blomster!
  Du har liljer og bonderoser, kan jeg se – det må jeg have anskaffet mig, for de minder mig om min barndom.

  Rigtig god lørdag til dig!

  Comment by Madame — 30. maj 2009 @ 10:20

 2. Liljer? Jeg tror, det er akelejer, men nu er jeg ikke ekspert. Der er en enkelt iris, tror jeg. Bonderoserne står et sted, hvor man slet ikke ser dem. Vi havde boet her i flere år, før jeg opdagede dem. Dem er jeg ret vild med.

  Comment by admin — 30. maj 2009 @ 12:17

 3. Haven er næsten flottest lige nu – måske fordi man endnu langtfra er blevet ‘mæt’ af blomster. Vi har også bonderoser; både røde og hvide – en fantastisk blomst.
  Vores akelejer er lys- mørklilla; meget mørkere end dine. Skal vi ikke bytte frø til efteråret?
  De flotte blå iris har vi i Sverige – har prøvet at tage nogle med hjem, men de har ikke lyst til at slå rod i Danmark…

  Comment by Ellen — 30. maj 2009 @ 14:36

 4. Vi kan godt prøve at bytte akelejefrø. Jeg har hvide, rød/hvide, blå/hvide, lilla/hvide og jeg kan godt lide, at der er mange forskellige slags. Vi har kun de røde bonderoser, som jeg altså overså i flere år.

  Comment by admin — 30. maj 2009 @ 14:42

 5. Det er bare en aftale – dine farver lyder meget flottere end mine, som bare er ensfarvede. Det var så ikke en god reklame, I know, men det står dig jo frit for at undlade at putte frøene i jorden 🙂
  Jeg er glad for, at du fandt din bonderose…

  Comment by Ellen — 30. maj 2009 @ 18:43

 6. Ha ha :o) . Det er da godt, at dine blomster ikke smutter, når du vender ryggen til.

  Smukke billeder, i øvrigt. Mine pæoner/bonderoser er slet ikke så langt fremme som dine. Men jeg glæder mig, til de blomstrer, for det er en imponerende blomst!

  Comment by Bente — 2. juni 2009 @ 7:39

 7. Det er jo lige før, de smutter, når man vender ryggen til. Tag nu syrenerne f.eks., først gik jeg og ventede på, at de skulle springe ud, og nu er de afblomstrede. Jeg nåede ikke at se dem fuldt udsprunget.

  Comment by admin — 2. juni 2009 @ 13:40

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment