Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

31. maj 2009

Silvio igen

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 11:33

Det forlyder nu fra Italien, at hr. Berlusconi har problemer, såvel privat som på jobbet, efter at det er kommet frem, at han nærmest rutinemæssigt forlyster sig med/blandt (?) hunkønsvæsener, der er tæt på den kriminelle lavalder. Kan ikke sige, at jeg er overrasket over disse forlydender.

Jeg tror nok, jeg ender med at synes, at det er godt, disse ting kommer frem i lyset og bliver taget afstand fra, selvom den tiltagende nypuritanisme, som dette nok er endnu et udtryk for, irriterer og bekymrer mig. Så er der da i det mindste et sted, hvor puritanisme er på sin plads.

2 Comments »

  1. Jeg er enig – lad de unge forlyste sig med de unge; det er helt o.k.
    Men den slags ældre herrer skal altså holde sig over en vis aldersklasse, ellers virker det en tand for pædofili-agtigt.
    Jeg har også lagt mærke til de snerpede, unge eller yngre mennesker – hvorfor er det blevet sådan? Er det en reaktion mod et i deres øjne lovlig stort frisind hos forældregenerationen?

    Comment by Ellen — 1. juni 2009 @ 15:05

  2. Ja, måske er det bare pendulet, der svinger tilbage, der er skyld i nypuritanismen. Måske er det påvirkninger fra andre kulturer, der er ind over. Jeg bliver totalt forfærdet, når jeg hører, at en abortlæge er blevet skudt i U.S.A. Vi ved jo, at hvad amerikanerne har i dag, har vi i morgen. Jeg bryder mig ikke om det, når fundamentalister, uanset af hvilket mærke, får for meget at sige. Men derfor er det stadig godt nok, hvis nogen får skovlen under hr. Berlusconi.

    Comment by admin — 1. juni 2009 @ 17:17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment