Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

1. juni 2009

Hadeobjekt

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 20:03

Jeg går ikke sådan meget rundt og hader til hverdag, men jeg må indrømme, at der er en bestemt TV-reklame, der gang på gang kan få mit p** i kog. Det er den fra Storebæltsforbindelsen, med den forfærdelige, hektiske og støjende freak, der går under navnet “Sanne”. Det er lige så det vender sig i mig! Intet på denne jord skal få mig til at anskaffe en Brobizz på hendes opfordring, ikke at jeg har brug for sådan en, men det er nærmest sådan, at jeg under alle omstændigheder hellere ville tage toget, flyve eller svømme over end støtte et foretagende, der har en så smagløs, tarvelig og i alle måder rædselsfuld reklame.

Sådan!

2 Comments »

 1. Ohh – grine, grine, grine 😀 Godt sagt! Jeg er klart nok enig, og lige præcis sådan havde jeg det også med Bamseline skyllemiddel. Det var reklamerne, der fik mig til at stoppe med at bruge skyllemiddel – det var først langt senere, vi fik at vide, at det var mere miljøskadeligt end vaskepulver.
  Jeg nægtede også at bruge Always bind, selv om de rent faktisk var ret gode. Og jeg vil ikke så meget som SE på en Werthers Echte.
  Hvis jeg gør det op i tal, er der nok flere ting, jeg IKKE køber pga. reklamerne end omvendt.
  Er der mon lavet nogen statistikker, der spørger sådan nogen som os, Henny?

  Comment by Ellen — 1. juni 2009 @ 23:03

 2. Jeg tvivler på, at de har lavet statistikker over reklamernes dårlige virkning. Men nu du siger det, så er der faktisk mange ting, jeg ikke vil købe, fordi jeg ikke kan lide reklamerne!

  Comment by admin — 2. juni 2009 @ 20:30

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment