Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

1. juni 2009

Skønsyngende grimrianer

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 10:29

Først var det mobiltelefonsælgeren Paul Potts, der vandt “Britain’s Got Talent”, blev verdensberømt, lavede masser af CD’er, koncerter osv., selv om hans stemmepragt vel i virkeligheden ikke helt berettiger det, og så blev det Susan Boyle’s tur. Hun blev “kun” nr. 2 i den samme konkurrence og blev indlagt på “privatklinik” straks efter konkurrencens afslutning.

Er det mon folks trang til Askepoteventyr her midt i finansgrisen, der gør sig gældende, eller ville Paul og Susan have klaret sig lige så godt i konkurrencen, hvis de havde set godt ud?

2 Comments »

 1. Jeg var faktisk heller ikke så specielt imponeret over Paul Potts… bevares, han var da god, men så heller ikke bedre end det 🙂
  Jeg var mere fascineret over Susan Boyles og havde ikke hørt, at det kun blev til en andenplads for hende, hvilket vel er helt o.k.

  Man kan kun gætte på, hvordan det var gået for dem, hvis de havde været nogle skønheder, men må jeg ikke hve lov til at bevare blot en smule af min naivitet og håbe/tro, at stemmerne taler for sig selv?
  Hvis det ikke er tilfældet, burde den audition kun høres og ikke ses. Så er der selvfølgelig det udefinerlige begreb udstråling – hvad stiller vi så op med det?

  Comment by Ellen — 1. juni 2009 @ 15:12

 2. Uha. Jeg tror ikke, der er spor retfærdighed i de programmer. Deltagerne bliver valgt efter, hvad der vil give det største seertal og dermed flest penge til ejerne af showet, er jeg bange for.

  Comment by admin — 1. juni 2009 @ 17:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment