Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

5. juni 2009

Snydt!

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 11:05

Først havde vi fået besked på, at vi ikke havde fri Grundlovsdag, for alle de enkeltstående fridage, der ikke var helligdage var blevet inddraget til fordel for en ekstra uges undervisningsfri til sommer. Godt så! I praksis 4 ugers sommerferie mod de sædvanlige 3 er der jo ingen, der siger nej tak til. I sidste øjeblik blev det så bestemt, at vi kunne holde klokken 12 i dag. Der er det så, at jeg bliver snydt, fordi jeg altid har fri 11.15 om fredagen! Men jeg har ligesom ikke noget at have min harme i, kan man sige. Så blev jeg snydt for den også!

2 Comments »

 1. Det kender jeg kun alt for godt… det er irriterende at være sur, vel vidende, at det egentlig er irrelevant 🙂
  Vi har nu altid haft fri hele dagen d. 5. juni, og også i sin tid, da d. 24. og 31. decembar var alm. arbejdsdage.
  Men så føler jeg mig bare snydt, når disse dage falder på lørdage eller søndage! Man vil jo helst have det hele med, ikke?
  I får forhåbentlig den 4. sommerferieuge alligevel?

  Comment by Ellen — 9. juni 2009 @ 6:41

 2. Jo, jo. Den fjerde uge skulle være hjemme. Og som jeg dog ser frem mod at tage hul på de fire uger, men der er næsten 4 uger til! Så er det, man skal til at beslutte sig for, om 4 uger nu er kort tid eller lang tid …

  Comment by admin — 9. juni 2009 @ 6:44

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment