Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

2. juli 2009

Flere sandskulpturer

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 15:45

… mere sand!

4 Comments »

 1. Så de er i Hjørring i år… Jeg så dem for nogle år siden i Søndervig, og jeg var mildt sagt dybt betaget og imponeret over skulpturerne. Hvor lang tid mon det tager? Har du nogen fornemmelse af det?

  (Jeg kan ikke få det til at virke at ’embedde’ – kun at linke til YouTube som man normalt ville linke til et eller andet, men det kommer der jo ikke billeder på af. Hvad er hemmeligheden?)

  Comment by Ellen — 7. juli 2009 @ 10:02

 2. Jeg tror, det tager dem ca. en uge at lave skulpturerne. Som jeg har forstået det, så er det “de samme” skulpturer, de turnerer hele verden med, og så har de vel også øvet sig hjemmefra.

  For at “embedde” skal man lægge en kodestump ind. Man kan sådan set godt bruge den, som YouTube leverer, men den er ikke valid. Men man skal arbejde med sit indlæg i html for at kunne gøre det. Måske har man kun begrænsede muligheder for at gøre det hos WordPress.com?

  Comment by admin — 7. juli 2009 @ 10:09

 3. jeg tror, jeg nøjes med at linke på sædvanlig vis…
  Er ikke specielt stiv i HTML-koder.

  Comment by Ellen — 7. juli 2009 @ 12:33

 4. Det synes jeg også fint, man kan. Jeg embedder kun, når det er en youtube, som jeg selv har lavet. Jeg laver dem nemlig ikke for at have dem på youtube, men for at kunne inkludere dem i hjemmesider som f.eks. her:

  Comment by admin — 7. juli 2009 @ 12:54

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment