Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

3. juli 2009

Ikke nogen Fellini

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 15:36

De seneste dage har jeg lavet en hel masse små film af kursisternes forskellige aktiviteter i den bogløse uge. Men nu er det slut! Jeg har ferie i 4 uger. Mens jeg stod på parkeringspladsen og ventede på at blive hentet i dag, lavede jeg dette “fejende” panorama:

Ellers har det jo som bekendt været drønende varmt og er det stadig. Det er lige til at blive dårlig af! Man sover dårligt og alting bliver mere besværligt. Jeg tror, det er specielt slemt for folk som mig, der ikke er så tynde som de kunne have været. Så jeg ville gerne bestille et par dages regnvejr og nogle lavere temperaturer, tak! Men sådan er det nu så tit i min ferie, så jeg tror ikke den her hedebølge fortsætter meget længere.

6 Comments »

 1. Sikke en herlig dogmefilm du har lavet. Der er gang i den i den lille by med fejning af fortovet 😉
  Jeg synes også det er en tand for varmt – jeg håber, vi får et ordentligt tordenvejr, der kan rense luften.

  Rigtig god ferie, Henny!

  Comment by Madame — 4. juli 2009 @ 7:36

 2. Ja, her er rigtig fut i fejemøget. Det er 3 minutter fra centrum og lige ved siden af den lokale afdeling af “La familia” (Bandidos-wannabees).

  Tordenvejr har jeg ikke meget brug for, men hvis det er det, der skal til for at vi kan få regn og lavere temperaturer, så lad endelig gå!

  Comment by admin — 4. juli 2009 @ 9:38

 3. Halløjsa – von Trier skal da vist bare ringe til dig, næste gang han mangler en til at klare det håndholdte kamera 🙂 .

  Jeg har det fortræffeligt med, at varmen nu er klinget lidt af. Tropenætter er bestemt heller ikke min kop te (og jeg tror ikke, det kun skyldes de ekstra kilo 🙂 ). Nu kigger jeg bare langt efter regnen, for haven sukker snart højlydt.

  Comment by Bente — 6. juli 2009 @ 10:47

 4. Jamen von Trier kan da bare komme an, Bente!

  Min have er ca. samme farve som halm, så der kunne jeg altså også godt bruge noget nedbør!

  Comment by admin — 6. juli 2009 @ 13:22

 5. Vi nordboere er ikke født til at tåle denne varme – det har, som Bente er inde på, ikke (kun) med vægten at gøre…
  Jeg og mange andre, tykke som tynde, har det bare bedst, når det ikke overstiger 20-23 grader.
  Det føles også værre, fordi vores varme er så fugtig. 35-40 grader i Madrid føles ikke så ubehageligt varmt som 30 grader i DK.
  Du har sikkert ret i, at hedebølgen ikke kan vare så længe endnu.
  God ferie til dig.

  Comment by Ellen — 6. juli 2009 @ 13:06

 6. Jeg tror, du har ret, Ellen, mht. i hvert fald nogle nordboere, men jeg kender nu også nogen, der enten ikke går i nedsmeltningsmodus eller ligefrem nyder varmen. Men i dag er der til at være her igen, heldigvis. Men vi kunne godt bruge noget vand!

  Comment by admin — 6. juli 2009 @ 13:58

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment