Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

13. juli 2009

Bøger for millioner

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 10:47

Det er, hvad de har i store, støvede lagre i Afghanistan. Bøger, som vi alle har været med til at betale. Det er klart, at man efter Taleban har manglet alt muligt udstyr til skoler. Skiderikkerne har jo brændt masser af skoler ned, if you’ll pardon my French. Især pigeskoler.

Mit spørgsmål er så: Er det almindeligt sjusk og mangel på koordination, der gør, at de bøger ikke bliver uddelt til rette vedkommende, eller er det simpelthen, fordi Taleban stadig har så meget magt, at man tror, de vil brænde materialerne af, lige så snart de kommer ud af lagrene? Hvis det er det sidste, går det nok endnu værre i Afghanistan nu, end vi hører i nyhederne.

2 Comments »

  1. Jeg er alvorligt bange for, at det er det sidste, der er svaret.
    Det, de vil koordinere, kan de så udmærket koordinere…

    Comment by Ellen — 13. juli 2009 @ 21:10

  2. Du har desværre nok ret. Jeg synes bare, at man må prøve at sørge for, at den “hjælp”, Danmark yder i Afghanistan, får landet til at bevæge sig i den rigtige retning. Jeg kender jo fra mit arbejde adskillige afghanere, der er flygtet fra Talebans rædselsregime. Derfor undrer det mig, hvad det egentlig er, der foregår derned. Man siger jo, at Taleban “faldt” i 2002. De “faldt” åbenbart ikke særlig langt væk, siden de stadig har så meget magt, som det lader til at være tilfældet.

    Comment by admin — 13. juli 2009 @ 21:26

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment