Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

14. juli 2009

Lys brydes

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 23:44

Lys brydes også i andet end specialhærdede linser. Men det kan selvfølgelig blive nødvendigt med sådan nogle for at kunne se det:

Løvefod med store, tunge vanddråber.

6 Comments »

 1. Ja, det er utroligt smukt!
  Jeg holde også meget af at se på haven, når det har regnet, for at finde smukke vanddråber, som lyset brydes i 🙂

  Comment by Madame — 15. juli 2009 @ 9:49

 2. Der er Løvefoden god, for den har næsten altid vanddråber, også længe efter at det har regnet. Hvordan den så end bærer sig ad. Det er nok noget med de små fimrehår på bladene.

  Comment by admin — 15. juli 2009 @ 10:01

 3. Der løste du lige på smukkeste vis et problem for mig: Charlotte spurgte mig, hvad den plante hed, og jeg kunne absolut ikke komme i tanke om det.
  Den vil hun nemlig have i sin have [!], netop pga. fænomenet med dråberne, og nu kan vi komme videre, for det var jo nemt at finde ud af det latinske navn (Alchamilla vulgaris), når man lige pludselig havde det danske 🙂

  Det er da godt, at kameraet altid kan bruges som forstørrelsesglas – men man skal selvfølgelig kunne se at finde motivet… 😉

  Comment by Ellen — 15. juli 2009 @ 11:25

 4. Jeg vidste for et stykke tid siden heller ikke, hvad planten hed, men du løste problemet for mig i kommentaren til dette indlæg:

  Comment by admin — 15. juli 2009 @ 11:28

 5. Du må gerne grine. Højt 😀

  Altså, hvor pinligt – det havde jeg så allerede glemt igen, da jeg var i England 🙁
  Det er vist et dårligt tegn, at korttidshukommelsen allerede er kort…
  Faktisk har jeg et svagt punkt netop med den forbaskede Løvefod – det navn forsvinder af en eller anden grund lynhurtigt ud af min hjerne, selv om jeg får det genopfrisket med jævne mellemrum. Hvad mon der skal til for at huske det permanent?

  Comment by Ellen — 15. juli 2009 @ 12:53

 6. Jeg griner ikke, for det samme sker for mig ind imellem. Jeg ved ikke, om der er nogle fællestræk for de ting, der ikke vil klistre i hukommelsen, men jeg vælger at sige, at det nok er noget, der ikke er så vigtigt. Så håber jeg bare, at det også passer! 8-D

  Comment by admin — 15. juli 2009 @ 13:12

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment