Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

17. juli 2009

Jeg har sagt det før …

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 14:59

Og nu siger jeg det så igen: Danskerne har problemer med deres hår. De leder og leder efter inspiration på internettet. Og fordi jeg nu et par gange har nævnt ordene “hår” og “frisure” mv. her på bloggen, bliver mange af de hårfortvivlede stadig gelejdet herover. Se engang her, de første 25 søgesætninger, der har ført folk herhen:

frisurer 2009    15    6.9 %
frisure    14    6.4 %
blondinbella    4    1.8 %
blindskrift    4    1.8 %
moderne frisure 2009    4    1.8 %
fyrre fed og færdig    3    1.3 %
frisurer kort hår    3    1.3 %
islagkage    3    1.3 %
moderne frisure    3    1.3 %
frisurer 2009 mand    2    0.9 %
frisure til modne kvinder    2    0.9 %
korte frisurer kvinder    2    0.9 %
berlusconi farver håret    2    0.9 %
frisure 2009    2    0.9 %
hår frisure    2    0.9 %
gratis gældsrådgivning hvor?    2    0.9 %
hverken    2    0.9 %
frisure til damer 60 år    2    0.9 %
moderne frisurer    2    0.9 %
gratis blindskrift kursus    2    0.9 %
mcdonalds juli 2009 reklame    2    0.9 %
gældsrådgivning    2    0.9 %
told på bøger    2    0.9 %
fede frisure til mænd    2    0.9 %
statisk elektricitet tøj    2    0.9 %

Langt de fleste leder efter vejledning om hår, som de altså stadig ikke finder her. Det er da for dårligt. Lad mig lige se, hvad jeg kan komme i tanker om … Jo, nu har jeg det: Det er jo sommer, så hvad med at købe en bøllehat til at dække over det værste? Sammen med et par gode, mørke solbriller bliver man inkognito med et slag, og der er i hvert fald ingen, der tænker på, hvordan håret sidder. Se selv:

Sommerklædt med dårlig hårdag

Nå, ikke? Nej, det var nok et billigt skud. Men jeg må indrømme, at det stadig nager mig, at der ligger et så uopdyrket marked lige foran mine fødder, og at jeg er aldeles ude af stand til at gøre noget ved det. Men sådan må det nok være. Jeg blev inspireret til at checke min statistik igen i dag, fordi Madame har et interessant indlæg om makeovers.

… der er et komplot mellem alle frisører og stylister…

Jeg læser også selv om makeovers, når jeg støder på dem i de kulørte blade, og selve idéen om sådan at kunne skifte stil er da fascinerende. Men det er som om der er et komplot mellem alle frisører og stylister, at hvis offeret er over 25, så skal håret kappes af. Nu er jeg en hel del over 25 og har stadig langt hår, mere og mere gråt, og jeg har ikke lyst til hverken at få det kappet af eller farvet. Det kan da godt være, at det ville klæde mig bedre end det lange, grå hår, som jeg næsten altid har sat op, men jeg gider altså ikke være afhængig af at skulle til frisøren hver måned. Med langt, gråt hår skal man bare vaske, tørre og rede igennem. Ellers passer det sig selv. Og det er jeg nu nok bedst tjent med i virkeligheden.

Atter en gang skal jeg beklage, at der ikke var noget at hente for dig, der har søgt på “frisurer 2009” osv. 😉

14 Comments »

 1. Herligt indlæg, Henyy, og så må vi håbe, at folk ikke bliver alt for skuffet, når de havner her efter en søgning på en smart frisure.

  Men jeg holder med dig – langt hår er meget nemmere, og vi sparer en formue ved ikke at skulle til frisør 🙂

  Comment by Madame — 17. juli 2009 @ 16:48

 2. Ja, det må man da håbe. Men jeg ved snart ikke. Jeg lavede lige selv en søgning på frisurer, og mit websted kommer faktisk langt nede på listen. Før det er der masser af steder med billeder af unge kvinder der er blevet, ja jeg har kun et ord for det, skamklippet. Det er som om, det bare skal være så mærkværdigt som muligt. Der var især en frisure, som fik mig til at le. Modellen havde langt hår, og de havde bundet det sammen under hendes hage! Hvad de dog ikke finder på!

  Comment by admin — 17. juli 2009 @ 16:54

 3. Atter en gang kan man så konstatere, at det er ad de underligste veje, folk finder frem til en.

  Det er rigtigt, at langt hår er nemt, og det havde jeg da også, til jeg var 30 🙂
  I dag er jeg sikker på, at jeg ville se ualmindelig tåbelig ud med langt hår, og bortset fra frisørudgifterne (det kan holdes nede på 4-5 besøg om året), er kort hår da også supernemt at holde.
  Jeg farver ikke mit hår – det er da vist heller ikke billigt at holde en farve vedlige?

  Du må lægge hovedet i blød (så får du vasket hår samtidig…) og finde på en metode til at udnytte det uopdyrkede marked 🙂

  Comment by Ellen — 17. juli 2009 @ 16:59

 4. Ja, det er det gode ved at lægge hovedet i blød. Du er nu også så praktisk, Ellen. Problemet ved mine idéer til frisurer er, at de er nærmest gratis og aldeles low-tech. Folk skal simpelthen ikke gøre noget ved håret, før det er langt nok til at sætte op. Det kan man vist ikke tjene noget på. 🙂

  Comment by admin — 17. juli 2009 @ 17:06

 5. Dit hår er også flot. Det kan jeg se på dit lille logo-foto. Det ville være synd og skam at klippe det af, når man har så kraftigt et hår.
  Det er et skønt billede i dette indlæg. Flot, at man kan se himlen i brilleglassene, og så er det vidunderligt sommerligt 🙂

  Comment by Lone — 18. juli 2009 @ 18:24

 6. Tak skal du have. Jeg håber, at jeg selv kan se det, når det er så tyndt, at man begynder at se skaldet ud, for så skal det klippes.

  Jeg synes det er sjovt at eksperimentere lidt med kameraet. Nogle af eksperimenterne skal bare slettes igen, andre kan man bruge til noget.

  Comment by admin — 18. juli 2009 @ 18:48

 7. Ha ha :o) . Ja, statistik er en dejlig afslørende ting. Selv har jeg (for over et år siden) skrevet et indlæg, der hedder “Bryster, bryster, bryster” – og tro mig, det kan stadig tydeligt aflæses i søgeordene, der rammer min blog.

  Comment by Bente — 18. juli 2009 @ 21:53

 8. Ja, man skal tænke sig om. Internettet glemmer aldrig. På den anden side burde man jo kunne få det til at virke til ens egen fordel; det arbejder jeg stadig på.

  Comment by admin — 18. juli 2009 @ 22:09

 9. Hej – lyder det frisk og ungpigeagtigt, det må være al den snak om make overs m.m. faldt over din blog via “Madame” jeg tror vi er lige gamle, hvis det 54 hentyder til de latterligt få år, du må ha’ levet. Gode synspunkter. jeg vender bestemt tilbage. Kan man mon abonnere på denne blog…. ps jeg har også arbejdet med udlændinge – og elsket det. Mange go’e hilsner Lone/Lavendel

  Comment by Lavendel — 19. juli 2009 @ 19:54

 10. Jo, de 54 hentyder stadig både til årstallet og antallet af leveår, men om ganske få måneder overhaler antallet af leveår. Det er nu bedre end alternativet.

  Der skulle gerne være sådan et rss-ikon i din adresselinje. Ved hjælp af den skulle det være muligt at abonnere.

  Velkommen til!

  Comment by admin — 19. juli 2009 @ 19:59

 11. Det var da noget pudsigt noget at søge på! Jeg aner ikke, hvem og hvorfor besøger min blog – jeg følger ingen statistikker; måske ville jeg blive lige så overrasket!

  Dertil skal så siges, at jeg ville give meget for at have langt hår… det duer ligesom bare ikke til mit tynde pjevsede hår. Så hold du endelig fast i de lange ‘fletninger’ – hvorfor skulle kvinder dog klippe det af fordi vi ældes?

  Comment by Nille — 20. juli 2009 @ 16:31

 12. Jeg synes, det er interessant at studere statistikken lidt en gang i mellem. Jeg kom ind på det i forbindelse med mine undervisningssites, det gav mig nogle værdifulde “pointere” om, hvad der var brug for. Men her på bloggen er det mere for sjov, når jeg kigger efter. Jeg synes også, det er pudsigt, at alle disse mennesker søger på noget med “hår”, især i betragtning af, at jeg har skrevet så lidt om det. 🙂

  Comment by admin — 20. juli 2009 @ 18:54

 13. […] siden jeg nu stadig ikke har nogle råd ang. hår og frisurer, har jeg valgt denne gang at forsøge at flytte fokus til de […]

  Pingback by Ikke et ord om hår | Hverken fyrre, fed eller færdig! — 8. november 2009 @ 15:13

 14. […] siden jeg nu stadig ikke har nogle råd ang. hår og frisurer, har jeg valgt denne gang at forsøge at flytte fokus til de […]

  Pingback by Ikke et ord om hår! | Hverken fyrre, fed eller færdig! — 8. november 2009 @ 16:39

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment